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Offres

Chaque semaine nous sélectionnons des produits en promotion pour vous faire découvrir le meilleur du terroir ardéchois à prix réduit. Profitez d offres limitées sur des saucissons, des coffrets apéro et des packs découverte, valables dans la limite des stocks disponibles.

Promotions hebdomadaires

Découvrez une sélection renouvelée chaque semaine. Les promotions concernent des produits ciblés pour varier les plaisirs tout en maîtrisant votre budget. Les offres sont visibles sur la page promotions et via notre newsletter.

Codes promo et avantages

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  • Remises spéciales pour premières commandes et clients réguliers.

Offres dédiées aux CSE et commandes pro

Pour les commandes CSE et les achats en volume nous cumulons remises volume et remises ponctuelles. Contactez notre équipe pour obtenir un tarif optimisé adapté à votre quantité et à votre organisation logistique.

Comment profiter des offres

  1. Consultez la page promotions ou inscrivez vous à la newsletter.
  2. Ajoutez les produits en promotion à votre panier et appliquez le code promo si nécessaire.
  3. Pour les commandes pro, demandez un devis pour agréger remises et options logistiques.

Ingredients

For 4 Serves

Vegetable Oil

1 tbsp

Onion

1

Garlic Cloves

2

Fresh Ginger Root

30 g

Curry Powder

1 tbsp

Allspice

1 pinch

Thyme Sprigs

2

Scotch Bonnet Chillies

1

Tomatoes

400 g

Coconut Milk (canned)

400 mL

Bananas

2

King Prawns

400 g

Lime

1/2

Step 1

Let’s start by getting all the veggies ready.

Peel and slice the fresh ginger root, thinly chop the onions, and slice the scotch bonnet chillies. Then, cut the fresh tomatoes into chunks and set all the prepared vegetables aside.

Next, heat the vegetable oil in a large skillet and then add the chopped onion and crushed garlic. Sizzle until the garlic is fragrant and then, add the sliced ginger, curry powder, allspice, and torn thyme sprigs.

Cook the spices for a few minutes to release all their flavour.

Step 2

Let’s start by getting all the veggies ready.

Peel and slice the fresh ginger root, thinly chop the onions, and slice the scotch bonnet chillies. Then, cut the fresh tomatoes into chunks and set all the prepared vegetables aside.

Next, heat the vegetable oil in a large skillet and then add the chopped onion and crushed garlic. Sizzle until the garlic is fragrant and then, add the sliced ginger, curry powder, allspice, and torn thyme sprigs.

Cook the spices for a few minutes to release all their flavour.

Step 3

Now, it’s time to add the delicious bananas.

Peel and slice the bananas into chips and add them to the coconut curry. Then, cook for 5 minutes or just enough for the fruit to release its flavour.

Avoid overcooking them, or they will turn too mushy.

Step 4

Now, tip in the king prawns and squeeze in the lime.

Cook the banana curry for a further 5 minutes.

When the shrimps turn pink and slightly curved, they’re ready. Avoid overcooking them, or they will shrink too much and get chewy.

To finish, serve this delicious prawn banana curry with steamed rice and garnish with black pepper and thyme.